Agenda & Reserveren

Agenda 2023

Workshop door van tot
Wandeltochten Themistokles Sarelakos 5 april 12 april
Grieks Pasen 12 april 19 april
Creatieve Week Manuela Jalimsing, Barbara Perquin 26april 3 mei
Beeldhouwen Barbara Perquin 8 mei 15 mei
Wandeltochten Themistokles Sarelakos 8 mei 15 mei
Retraite Yoga Spot Lahma Muris & Margriet Verhagen 23 sept 30 sept
Wandelen op de Taygetos Themistokles Sarelakos

Reserveren & Voorwaarden

Reserveer uw workshop bij Marathea

Voorwaarden Boekingen

Wanneer het inschrijfbedrag van € 375 op IBAN NL85INGB0004870994 ten name van Elaia AE staat en wij uw inschrijfformulier hebben ontvangen dan is uw boeking definitief. Vervolgens zenden we u een bevestiging per e-mail. Door ondertekening van het inschijfformulier gaat u akkoord met de voorwaarden zoals op onze website en hieronder wordt vermeld. Door storten van het inschrijfbedrag verklaart u volledig akkoord te gaan met de voorwaarde en de informatie die op brochure's of op onze website www.marathea.nl wordt vermeld.

Alle deelnemers van ons workshopprogramma zijn verplicht om een reisverzekering /ongevallenverzekering voor vertrek te hebben afgesloten. Tevens raden wij u aan om een annuleringsverzekering bij een verzekeringsmaatschappij van uw keuze af te sluiten. Lees goed in de voorwaarden van uw reis / ongevallen / annulering verzekering of de activiteiten op het landgoed worden gedekt.

Wij zijn niet aansprakelijk voor schade / ziekte / letsel tijdens uw verblijf op het landgoed Marathea en uw reis naar Marathea en terug naar Nederland. Deelnemen aan wandeltochten en culturele excursies is ook op uw eigen risico.

Landgoed Marathea houdt zich het recht voor de workshop te annuleren indien zes weken voor vertrek het aantal inschrijvingen gering is. Wij zullen samen met u naar een oplossing zoeken. Als geen alternatief voorhanden is krijgt u een restitutie van 100% van het door u betaalde reisbedrag.

 

Annuleringsvoorwaarden

Annulering langer dan 6 weken vóór de datum van vertrek: 100% restitutie van het totaal reisbedrag.

Annulering 5 weken vóór de datum van vertrek: 80% restitutie van het totaal reisbedrag.

Annulering 4 weken vóór de datum van vertrek: 60% restitutie van het totaal reisbedrag.

Annulering 3 weken vóór de datum van vertrek: 30% restitutie van het totaal reisbedrag.

Annulering 2 weken vóór de datum van vertrek: 15% restitutie van het totaal reisbedrag.

Annulering binnen 1 week vóór de datum van vertrek: 15% restitutie van het totaal reisbedrag.

Deze annuleringsvoorwaarden gelden voor boekingen voor de duur van 1 week, 2 weken of voor de duur van welke periode dan ook.
Op het restitutiebedrag van alle boekingen brengen we alle gemaakte kosten in mindering.

Kosten die in mindering worden gebracht:

  • Vliegticketkosten
  • Reserveringskosten
  • Administratiekosten
  • Onvoorziene kosten voor een specifieke boeking.

Het inschrijfbedrag van € 375 dekt in de meeste gevallen de kosten die in mindering worden gebracht. U krijgt een duidelijke opgave van de kosten die we voor uw boeking hebben gemaakt.

Alle annuleringen moeten per e-mail aan ons worden gedaan. Het niet komen verschijnen op het vertrekdatum betekent dat de gehele reisbedrag in rekening wordt gebracht.

Let op: Gelieve de volledige betaling van uw reissom uiterlijk 30 dagen voor vertrek te storten op IBAN NL85INGB0004870994 ten name van Elaia AE.

Bevestiging

Zodra wij dit formulier ingevuld met uw verklaring voor akkoord per e-mail hebben ontvangen en uw aanbetaling van € 375 op NL85INGB0004870994 ten name van Elaia AE is overgemaakt dan krijgt u de factuur en reisinformatie. Tevens zenden we u een kopie van uw reserveringsformulier zoals wij dat hebben ontvangen voor bevestiging van uw gegevens.

Het totale reisbedrag dient uiterlijk 30 dagen voor vertrek te zijn voldaan. Uw geboekte reis is pas definitief als het totale reisbedrag door ons is ontvangen. Het landgoed Marathea verklaart verantwoordelijk te zijn voor de bescherming van uw privacy-gegevens. Uw gegevens worden zorgvuldig en vertrouwelijk behandeld en nooit verstrekt aan derden.

Velden met een * graag invullen

Welke workshop wilt u volgen?
Belangrijk om uw volledige namen weer te geven