Critical Alignment Yoga door Jacoline

Critical Alignment Yoga

met Jacoline Norden

De workshop

De Critical Alignment Yoga die in deze workshop aangeboden wordt, geeft je de mogelijkheid een lichte, beweeglijke en open lichaamshouding te ontwikkelen.
We zullen daarvoor eerst delen van ons lichaam die stijf en gespannen zijn leren ontspannen m.b.v. diverse hulpmiddelen, waarbij aandacht en adem ons ondersteunen in dit loslaten. Dieper liggende houdingsspieren zullen je lichaam leren dragen en het bewegen zal helder en licht aan gaan voelen. Als spanning wegvalt, ontstaat er ruimte….
Meditatie en pranayama zijn een vast onderdeel van de lessen. We gaan iedere dag buiten oefenen en het samen bewegen in de Griekse natuur, op zo'n bijzondere plek zal zeker een positieve stimulans en een bijzondere ervaring zijn.

De Docent

Jacoline Norden beoefent ruim 20 jaar yoga en is afgestudeerd als docente aan het Bharata Yoga Instituut te Amsterdam. Haar yogalessen volgen het concept Critical Alignment ( C.A.Yoga), zoals dit is ontwikkeld door Gert van Leeuwen. Zij geeft yoga – en therapielessen en workshops in en rond Amsterdam. Als docente ( meditatie / pranayama) is zij betrokken bij de opleiding tot yogadocent van het C.A. Instituut. Tevens heeft zij een afgeronde opleiding "kunst, cultuur en educatie".

De workshop

De Critical Alignment Yoga die in deze workshop aangeboden wordt, geeft je de mogelijkheid een lichte, beweeglijke en open lichaamshouding te ontwikkelen.
We zullen daarvoor eerst delen van ons lichaam die stijf en gespannen zijn leren ontspannen m.b.v. diverse hulpmiddelen, waarbij aandacht en adem ons ondersteunen in dit loslaten.
Dieper liggende houdingsspieren zullen je lichaam leren dragen en het bewegen zal helder en licht aan gaan voelen. Als spanning wegvalt, ontstaat er ruimte….
Meditatie en pranayama zijn een vast onderdeel van de lessen.
We gaan iedere dag buiten oefenen en het samen bewegen in de Griekse natuur, op zo'n bijzondere plek zal zeker een positieve stimulans en een bijzondere ervaring zijn.

Bekijk agenda & reservering voor data