Retraite Yoga Spot

Retraite Yoga Spot

met Lahma Muris & Margriet Verhagen

De workshop

In deze intensieve Yoga Retreat gaan we in op de diverse aspecten van Yoga. Voor de vroege vogels beginnen we met mantra’s, kriya´s, pranayama, en een meditatie tijdens de zonsopgang – dat bijzondere moment waarop de wereld even stilstaat. Na een vederlicht ontbijt maken we het lichaam wakker met een heerlijke Hatha of Vinyasa les, waarna we gezamenlijk brunchen. De rest van de dag is voorbestemd voor het grote ontspannen: lekker luieren, de omgeving verkennen , een stilte wandeling in de bergen of misschien een privé sessie met een docent of een massage. ´s Middags kun je naar het strand om de helende kracht van de zee te ervaren.

Bij terugkomst staan de docenten klaar om je een ontspannende yin- of restorative les te geven, met hands-on adjustments om je nog dieper in de ervaring te brengen. Na het diner met kraakverse streekproducten is er nog een half uur meditatie, waarna we heerlijk ontspannen het bed induiken.

De Docenten

Voor dit unieke retreat bundelen docenten Lahma Muris en Margriet Verhagen hun krachten. Met tientallen jaren internationale meditatie- en yoga ervaring zetten zij een programma op de kaart dat je yoga beleving intens verdiept.

Lahma heeft de unieke kwaliteit om haar studenten haarfijn aan te voelen. Daardoor geeft ze zeer accurate feedback en ondersteuning en leidt de studenten naar een voor hun geschikte en perfecte yoga practice. Lahma geeft trainingen, workshops, individuele sessies, retreats en lessen over de hele wereld op het gebied van yoga, meditatie en body/mind balancing. Zij heeft een warme, lieve en krachtige persoonlijkheid.

Margriet is oprichter en docent van Yoga Spot in Amsterdam. Ze is een opgewekte en energieke docent, die haar passie voor persoonlijke groei, mantras en yoga op een enthousiaste, optimistische en humoristische manier met je deelt. Ze heeft scherpe inzichten gekoppeld aan haar spiritualiteit en ze geniet van buiten zijn.


Prijs workshop 300 euro