De workshop

We werken in witte of rode marmer en andere stenen uit de  direkte omgeving. Ervaring is niet vereist, ieder kan op eigen tempo werken en de begeleiding is merendeels individueel. Ieder kiest een steen die mooi en geschikt lijkt voor wat we willen maken, waarin we vervolgens direct werken met hamer en beitel. Zo gaan we een dialoog aan met de steen. Het is altijd mogelijk daarnaast een kleimodel te maken. In de natuur zullen we eindeloos veel vormen gaan zien. Overal zijn mooie en bijzondere stenen te vinden. Het land brengt ons dicht bij het gevoel dat de oude Grieken gehad moeten hebben, die meesters waren in het steenbewerken, en ook nu nog steeds zijn.


Agenda:
Barbara Perquin 03 mei - 10 mei
Barbara Perquin 12 juni - 19 juni

Het programma

Vier dagen per week werken we in de ochtenduren van 9-12. Op de overige dagen is het mogelijk deel te nemen aan een excursie, of de dag vrij te besteden. Iedere middag gaat de bus naar het strand.

De docent

Barbara Perquin* rondde in 1998 de opleiding af aan de KABK, monumentale vormgeving. In 1997 werkte zij aan de Academie van Athene. In Amsterdam volgde zij de didactische bijscholing voor kunstenaars. Zij exposeert regelmatig en werkt in brons, steen en hout.

> informatie Barbara Perquin


Marathea/Elaia: NL: T. +31 20 662 1474, GR: T. 2733061410 Email: info@marathea.nl